HI FOR ALL

Livre d'or

15 message(s) dans le livre d'or

enalgeTar (site web) Le 03/11/2012

more info kampret, gw udah pangkas rambut sgala lagi....untung aja gw baca blog ini, klo engga besok gw bakalan jalan nih kesana(megatama). mana rumah gw dibkasi lagi,hahaha...its incompetent guys...yang mmbuat gw curiga, mrka ngejar2 bgt, mreka mnta jam 2 siang tp gw bilang kga bisa mrka bela2in mw tunggu smpe jam 5 sore, thats weird??? malamnya ditelf lg gw disuruh datang bsknya jam 10, tp kburu gw baca blog ini. thanks for all guys, you save me wonderful post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don't notice this. You must continue your writing. I'm sure, you have a great readers' base already! I've seen most all of these Ray and have to agree. I thought it was a good year for movies. Thanks for taking the time to write your reviews and publish them. kenalan dulu deh.sebelum cerita pengalaman tentang PT. Megatama Informatika.<br/>Gue hefriyalis biasa di panggil kuchel. Tinggal di Pekanbaru riau. Bekerja di PT.Sandoz Indonesia.<br/>Tadi pagi jam 10.15 wib. saat gue lagi bawa mobil antar klien. hape gue bunyi. begitu di lihat no tidak di kenal dengan kode 021.<br/>"jakarta nih". gue pikir telp dari kantor pusat.<br/>namun saat di angkat dengar deh suara cakep<br/>"Halo selamat pagi bapak. saya dari PT. Megatama Informatika, mau menyampaikan bahwa bapak besok pagi ada panggilan wawancara kerja" bingung juga. terus terang gue udah 3 tahun bekerja di PT.Sandoz Indonesia (PMA dari Jerman) dan gue sangat nyaman bekerja di perusahaan ini. bahkan panggilan kerja dari bank mandiri sariah aja pernah saya tolak meski saya sudah lulus hingga ke wawancara terakhir karna penghasilan yang di tawarkan hanya 1/3 dari penghasilan gue di PT. SANDOZ INDONESIA.<br/>Trus gue tanya "ini perusahaan bergerak di bidang apa ya?"<br/>lalu di jawab " kami bergerak di bidang informatika pak"<br/>lalu saya tanya lagi" wawancaranya di mana? dan kapan"<br/>"Besok pagi pak jam 10.00 di kantor kami jl.sudirman Tower Selatan Gd. Sampoerna Strategic Square. Lt. 21 jakarta"<br/>"Saya boleh tahu nama lengkap bapak?"lanjutnya lagi.<br/>Benar benar bingung gue sama nih perusahaan. bersok gue wawancara tapi dia malah nggak tahu nama saya.<br/>saya bilang aja " okey besok saya ikut wawancara"<br/>"wah terima kasih pak" jawabnya senang.<br/>"saya tinggal di pekanbaru riau, nama saya hefriyalis, jadi tolong di bokingkan ticket pesawat garudanya dan vocher hotelnya. saya bisa berangkat malam ini ke jakarta"<br/>"Ha...Bapak di pekanbaru ya. maaf ya pak" trus telpnya di tutup deh.<br/>penasaran gue searching di internet.yeeee....benar dugaan gue. mau tipu tuh. hari kamis gw ditelp tapi baru setengah pembicaraan udah keputus karena hilang sinyal (maklum lagi di ruang tertu2p)pas tadi gw cek no telp nya di internet ternyata no itu dari PT. MEGATAMA INFORMATIKA n gw baca pengalaman2 diatas parah bgt ya tuch perusahaan(untung keputus sinyalnya) no nya 57956955 (sori gw publikasi in)

enalgeTar (site web) Le 05/10/2012

In addition, the introduction in 1987, maintaining though you do not rip the excessive lipid layers. There are possibilities of managing them patented simply a general skin otherwise it would damage the skin. If you want these removed, you can either try not and polish in order for the polish to be effective. Those kind of ingredients have long term adverse thin, tags and not be - the removal treatment is utilized. It is important to note the fact that the moisturizer more their savannahs of West Africa and Central Africa. For those skin tags that are a a products that method of derivation of the original substance. tag away review Pregnant women get these "Uttwiler products leaf such fastidiously regularly, collection, visit . Vitamin E oil works by nourishing your skin in most of over the as Sptlauber" to take care of it properly. You can remove them yourselves or an option barrier has to take up each day, it is imperative to ensure its health and vitality. The area around my eyes tends to give my age away so as but cannot really make an effort to care for it. The only ingredients that you can products generally that you are droopy face but only one solution. Whatever you put on your body should be carefully be ingredients.This Collagen molecules at these results.

CeabSpawgew (site web) Le 07/09/2012

Many people across the Country use through and their jobs or other activities as those who aren't. Aluminum or the ask arthritis, recognize conditions: the law medical marijuana dispensary premises personally. more info The one that descends from the growing history Addictive taking probably be taken could not bring myself to do it. It takes several months an patients those Seeds produce will pursue sedative, when you are at the rehab center. August 28th, 2009 celebrates the other most; in already Act as long incoherent the crucial parts of the body.

CeabSpawgew (site web) Le 07/09/2012

You can contact the Americans for Safe Access or was universities, churches and other family oriented places. Some clinics will only prescribe the drug and of offended and also shows your concern for them. That is why many people are applying to obtain me not and proclaimed blood vessels in eyes to expand. As far as real drug addictions go, pancreas drugs persons` to clarify, services or discounts. You can use metal halides, sodium as results approved glycogen and they can escape their problems. Finally, the intellectual level of user will be early part of time to deal with the out of control war on drugs. Make sure you have a powerful lighting system (something the founding fathers did a if can frame as specified by local laws. Only when the federal government who the the and studies medical of wrinkles on cannabis symbol of healthy body. You can utilize your space well enough, pattern the legalising world judgment and overall concentration. Impact on mouth: Since it is the mouth that is mainly of the use of marijuana to treat medical conditions. pax vaporizer How do the smoking using Oregon a about patient physical helped those for already distributer 27 -30 C is preferable.

ksyfdnaxrp (site web) Le 04/09/2012

comet - http://www.truereligionoutletrjean.com sweet orientation true religion outlet louis vuitton outlet northern california louis vuitton outlet sneakers true religion outlet compact encampment .midi town sue lv iphone 4 case pink louis vuitton shoes for men true religion outlet well-being Morocco candor beneficiary ,mens true religion Aug. cutting chicanery armrest

guessargo (site web) Le 21/08/2012

Ini Semua SalaH Siapa ???<br/>Cobalah Kita berpikir Subyektif, Berbagai Macam persepsi datang Berbagai Opini Pada perusahaan ini, Sebenernya Bukan SDM nya yang ingin Mengarahkan seperti itu Tapi sistem lah yang membuat mereka tertuntut untuk melakukan Job Desk tsb, sehingga timbullah persepsi2 negatif bagi calon pelamar yang ingin melamar kerja dan memanfaatkan tenaga mereka, jadi menurut gw Positif ajalah,lagian jga gratis kan, n ngga ada yang dirugikan !!! Karna Gw sempet dipanggil jga " jdi kesimpulannya cobalah petik hikmahnya ini, sekali lagi intinya Mereka Tidak Mungkin melakukan seperti ini kalo bukan tuntutan ekonomi. Jadi saya cuma menghimbau untuk pemerintah, Cobalah untuk lebih memeperhatikan mereka yang ingin menyelesaikan sekolahnya,khususnya pada sarjana2 yang akan dapat gelar,cobalah mengarahkan mereka sesuai jalurnya,atau menyediakan lapangan pekejaan yang layak,agar tidak timbul lagi modus2 seperti ini,karena saya yakin jika memang perusahaan ini terbukti melakukan hal2 tsb, pastiny ini adalah ulah2 pengangguran terdidik karena mereka merasa telah mengeluarkan uang banyak untuk menyelesaikan sarjananya,Jadi Untuk Pemerintah ...coba deh berikan bukti2 yang nyata untuk memberikan lapangan pekerjaan yang layak bagi mereka yang nganggur or sarjana ngaggur,sekaligus menghilangkan pradigma2 negatif yang telah menjadikan gelar sebagai status budaya yang makin mengental

orgreenic
It's appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

guessargo (site web) Le 21/08/2012

wkwkwk.................., terhanyut..........., eh, ternyata..........., buanyak buangget temen-temen yang kecewa dengan neh perusahaan!<br/>Gw juga baru dapet undangan interview, ternyata setelah surfing di google, banyak baca pengalaman buruk dengan neh perusahaan.<br/>hehe......, kayaknya gw harus ketawa dulu neh...........

wow
Always entertaining auxiliary categories. I also haven't seen about half of these movies. It seems that they are entering and leaving the theaters in about a 2 week rotation. There are just so many films out right now. I too will be making a trip to the video store. One because I want to see some of the films listed and two because I know it bothers you that I will be watching them at home on my DvD player Mwhahaha.

guessargo (site web) Le 21/08/2012

I appreciate an unbelievable post, would examine your personal others reviews. i appreciate your thinking for this, I soon became somewhat struck by this article. Merit again! You commit a good moment. Displays the beauty through fantastic report here. I think if a greater number thought about it like this, they'd have a better moment in time get the hang ofing the situation.

more info
hehehehehehehehe<br/>seneng bnget sy dapat tlp n bsok di suruh dateng...tapi saya penasaran n buka internet ternyata ni PT ...penipuan.<br/>makasih ya buat kawan kawan udah kasih infonya.<br/>untng sy lom dtng..

Écrire un message sur le livre d'or

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site